Как мога да се регистрирам за участие

Събитието ще се проведе на 21 май 2020 г. в София Тех Парк, Иновационен форум „Джон Атанасов“, гр. София. Участието в нея изисква предварителна регистрация прeз този сайт. Регистрацията за участие е персонална и платена. Тя се извършва в меню Регистрация > Регистирай се сега или от бутон Регистрация от началната страница на сайта. Моля, преди да пристъпите към Регистрация да се запознаете с настоящия документ и да приемете Условиятa за ползване. Не можете да попълните регистрационната форма, преди да сте прочели и приели тези Условия. Регистрацията се счита за изпълнена след получаване на плащането. Въвеждайте коректно Вашите данни. Полетата, които са отбелязани със звездичка * са задължителни!

 

Платено ли е участието в Европейски Минен Бизнес Форум 2020?

Да, участието във Форума е платено
Цената за един участник е както следва:

  • Ранна регистрация до 31 март с 20% отстъпка от стандартната цена – 160 Euro.
  • Стандартна такса от 200 Euro от 31 март до датата на събитието.

 

След коректно въведеждане на данните в регистрационната форма за един или няколко човека, ще получите проформа фактура в BGN за плащане, която трябва да бъде платена в рамките на 7 работни дни от нейното издаване по банков път. В основанието за плащане непременно посочете номера на проформа фактурата! Регистрацията се счита за завършена след приключване на плащането.

  • След попълване на регистрационната форма и приключването на първия етап от регистрацията ще получите имейл на посочената от Вас електронна поща за кореспонденция с важна информация и прикачена проформа фактура.
  • След плащане на проформа фактурата, ще получите имейл с потвърждение на Вашата регистрация.
  • При липса на плащане до 7 работни дни Вашата регистрация ще бъде анулирана.

 

Мога ли да регистрирaм повече от един участник?

Да, можете да регистрирате повече от един човек през формата за регистрация.

Как ще получа фактура за направената регистрация?

При попълване на регистрационната форма трябва да отбележите, че желаете да получите фактура и да попълните необходимите данни за издаването й. Фактурата ще бъде издадена след получаване на плащането от Вас. Тя ще Ви бъде изпратена с потвърждаващия Вашата регистрация имейл.

На какъв език трябва да попълвам информацията?

Регистрационната форма се попълва на български език. Попълнете коректно данните, защото те се използват както за комуникация с Вас, така и при издаване на фактурата за плащането. Електронната поща, която въведете, ще се използва за последваща кореспонденция.

 

Какво да направя, ако се регистрирам, но не получавам имейли на посочената от мен поща?

Възможно е писмата да се получават в папка Junk Mail. Проверете там. Ако ги няма, може да сте въвели грешна електронна поща – свържете се с нас.

 

Какво да направя, ако съм платил проформата за участие в събитието, но получавам мейл, че регистрацията ми е анулирана?

Необходимо е да се свържете с нас. Вероятно сте платили проформа фактурата след посочения срок. Администраторът на страницата ще може да разблокира регистрацията Ви, ако все още има свободни места.

 

 

Къде мога да се настаня?

В меню Локация/Настаняване ще намерите хотелите, които препоръчваме и сме се договорили за изгодни цени за настаняване по време на Форума. Можете да разгледате и да изберете предпочитания от Вас. Моля да пишете директно към избрания хотел, като в мейла упоменете специалния код EMBF2020, който ще Ви осигури преференциални условия.

Трябва ли да се регистрирам на място?

Регистрацията на място ни дава възможност да Ви осигурим целия комплект от материали, които ще са Ви необходими по време на Форума. Ще получите персонален бадж, който ще е Вашият пропуск за Форума.

Кога е регистрацията на място?

Регистрацията на място ще се проведе непосредствено преди събитието: 21 май от 8:30 до 9:30 ч. в Иновационен форум „Джон Атанасов“, София Тех Парк, гр. София.

Към кого мога да отправя допълнителни въпроси?

Ако се нуждаете от допълнителна информация и разяснения, които не откривате в настоящия уебсайт, можете да се свържете с нас.

Към кого мога да отправя въпроси във връзка със спонсорските пакети?

Ако се нуждаете от допълнителна информация и разяснения, можете да се свържете с нас.